Cerere Admin
+2
ciubo
NiGhT^
6 participanți
:: Recycle Byn :: Recycle Byn
Pagina 1 din 1
Cerere Admin
Nume + Prenume: Tipu Daniel Bogdan
Nick-uri Pe Server: BogdaNNNN
Varsta:16
De cand joci Counter-Strike:5 ani
Experienta ca admin: am fost admin pe zeci de servere
Cand ai intrat prima oara pe serverul nostru:acum o saptamana ,am 300 de minute pe server
Esti dispus sa tii redirect ?: sunt dispus sa tin 30 redirecte
Nick-uri Pe Server: BogdaNNNN
Varsta:16
De cand joci Counter-Strike:5 ani
Experienta ca admin: am fost admin pe zeci de servere
Cand ai intrat prima oara pe serverul nostru:acum o saptamana ,am 300 de minute pe server
Esti dispus sa tii redirect ?: sunt dispus sa tin 30 redirecte
Vizitato- Vizitator
Re: Cerere Admin
lasati si voi un vot ca nu va doare burta ! http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-crimavll/ !
criminal- Mesaje : 10
Data de inscriere : 12/03/2010
Re
mda silent aim,thu stii ce inseamna silent aim?,dai numai hs
EDIT: nu imi place sa ma suspecteze lumea de aim,fa-mi demo ce atata ne ca.. pe noi
EDIT: nu imi place sa ma suspecteze lumea de aim,fa-mi demo ce atata ne ca.. pe noi
Ultima editare efectuata de catre Bogdan16 in Lun Mar 29, 2010 2:35 pm, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
te rog nu mai comenta la ori si ce ok?
si nu mai deschide inca un subiect la capitolul asta, daca vrei sa discutam ai sectiunea "discuti"
si nu mai deschide inca un subiect la capitolul asta, daca vrei sa discutam ai sectiunea "discuti"
re
)=)) de unde stii amice ca am silent aim,asa joc eu bine e vre-o problema?,fa-mi demo daca am aim prietene
EDIT: daca vin cu niste prieteni pe server facem prapad,o sa ziceti ca avem toti aim
EDIT: daca vin cu niste prieteni pe server facem prapad,o sa ziceti ca avem toti aim
Vizitato- Vizitator
contra ramane
Ultima editare efectuata de catre Razvyyy in Lun Mar 29, 2010 6:38 pm, editata de 1 ori
:: Recycle Byn :: Recycle Byn
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum