Propunere 3 [NiGhT^] :D
5 participanți
Pagina 1 din 1
Propunere 3 [NiGhT^] :D
1. sa fie reintroduse sunetele gen: sefu, codat, wow..etc. erau misto...nu cred ca faceau lag...sau dak faceau...faceau putin...si dak e full serverul nu se simte lagul...
2. scoaterea parachutei...nu ajuta cu nimic serverul...sa facem un srv simplu....astea sunt cautate....
3. sa se scoata faza cu viata...deja e prea mult dak omor un om imi da 100% plus ca mai am si eu 100% imi fac 200% si nu ma mai omoara nimeni....ex: BogdaNNNN avea azi 500% si cva parca si trageam 4 in el si nu ii luam din viata....deja nu mai are rost pluginu...cine era pe server il rog sa afirme ...
SI cam atat
Multumesc anticipat!!!
2. scoaterea parachutei...nu ajuta cu nimic serverul...sa facem un srv simplu....astea sunt cautate....
3. sa se scoata faza cu viata...deja e prea mult dak omor un om imi da 100% plus ca mai am si eu 100% imi fac 200% si nu ma mai omoara nimeni....ex: BogdaNNNN avea azi 500% si cva parca si trageam 4 in el si nu ii luam din viata....deja nu mai are rost pluginu...cine era pe server il rog sa afirme ...
SI cam atat
Multumesc anticipat!!!
NiGhT^- Mesaje : 30
Data de inscriere : 14/03/2010
Re: Propunere 3 [NiGhT^] :D
cu 1 sunt deacord. cu doi mi-e indiferent.... 3 am scris-o si eu
911 | Viena- Mesaje : 25
Data de inscriere : 20/03/2010
Cu unu sunt de acord....cu 2 nu vad cu ce te incurca parasuta
Cu 3.....sunt foarte foarte de acord....Iti faci un car de nervi cand dai 2hs cuiva si nu moare -.-
Cu 3.....sunt foarte foarte de acord....Iti faci un car de nervi cand dai 2hs cuiva si nu moare -.-
Boom- Mesaje : 27
Data de inscriere : 12/03/2010
Varsta : 30
Localizare : Buzau
1 nu cred ca isi au rostul sunetele alea....
2 poi nu cred ca te incurca parachuta, eu intram cu ceva timp in urma pe servere russesti iar la ei toate au parachute vreau sa spun permaneta
3 cu asta sunt deacor, state scoate pluginu cu viata
2 poi nu cred ca te incurca parachuta, eu intram cu ceva timp in urma pe servere russesti iar la ei toate au parachute vreau sa spun permaneta
3 cu asta sunt deacor, state scoate pluginu cu viata
bine cu parachuta...sunt de acord sa ramana dar nu sa scriu de fiecare data "buy_parachute" ca e stresant sau bind x buy_parachute cand intru pe server sami dea direct:P
NiGhT^- Mesaje : 30
Data de inscriere : 14/03/2010
re
sank_sound se numesc sunetele si am sa i le dau eu lui state si misc toate night exact cum is pe airsoft
am sa vb k state dak mear da acces ftp as face srv foarte frumos gen airsoft,bullet,laleagane
am sa vb k state dak mear da acces ftp as face srv foarte frumos gen airsoft,bullet,laleagane
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum