Ban pe degeaba!
4 participanți
:: Recycle Byn :: Recycle Byn
Pagina 1 din 1
Ban pe degeaba!
Narko=>BZ
De_dust2
08.04.2010 ora 18:50 aproximativ
Am primit ban fara niciun motiv de la 911|Viena... aveam, 27-11 la fragi...sa spun, nu mi s-a facut nicio poza absolut nimic, am fost acuzat de wall, daca asa se credea vreau dovada....Multumesc...
De_dust2
08.04.2010 ora 18:50 aproximativ
Am primit ban fara niciun motiv de la 911|Viena... aveam, 27-11 la fragi...sa spun, nu mi s-a facut nicio poza absolut nimic, am fost acuzat de wall, daca asa se credea vreau dovada....Multumesc...
narko_91- Mesaje : 2
Data de inscriere : 08/04/2010
Re: Ban pe degeaba!
nu mai fi asa rau ... saracutu de tine... ti-e ciuda ca te-am prins cu aim?? aa si apropo aim-ul nu se vede in poze invata cs si nu mai minti lumea ok?
Scorul ala il faceam cand eram incepator deci nu are nici o treaba scorul cu banul.. tu cu coade faci scor de incepator esti PRAF
Zece soldati condusi cu intelepciune vor invinge armate de 100 de soldati fara cap.(Euripide) ok?
uite aici ai DEMO.. (NO COMMENT)
Scorul ala il faceam cand eram incepator deci nu are nici o treaba scorul cu banul.. tu cu coade faci scor de incepator esti PRAF
Zece soldati condusi cu intelepciune vor invinge armate de 100 de soldati fara cap.(Euripide) ok?
uite aici ai DEMO.. (NO COMMENT)
911 | Viena- Mesaje : 25
Data de inscriere : 20/03/2010
Nu are rost sa ma cert aiurea....stii daca ai admin asta nu inseamna k esti mai bun si iti ma izic o chestie, te oftici atunci cand e altul mai bun ca tine si
incerci sa gasesti motive....Probabil te pricepi bine la cs dak zici k esti asa bun probabil stii si tu ceva https://2img.net/r/ihimizer/img688/1395/pculmeu.jpg uite asta e pc-ul meu, mouse. pad, si cam atat important, dak te-ar duce capul probabil ti-ai da si tu seama k nu e niciun aim conteaza si mouse-ul....si multe altele da ma rog. Numai bine nu ma cert ca nu am cu cine...atat te duce capul atat gandesti...Bafta baieti numai bine...
incerci sa gasesti motive....Probabil te pricepi bine la cs dak zici k esti asa bun probabil stii si tu ceva https://2img.net/r/ihimizer/img688/1395/pculmeu.jpg uite asta e pc-ul meu, mouse. pad, si cam atat important, dak te-ar duce capul probabil ti-ai da si tu seama k nu e niciun aim conteaza si mouse-ul....si multe altele da ma rog. Numai bine nu ma cert ca nu am cu cine...atat te duce capul atat gandesti...Bafta baieti numai bine...
narko_91- Mesaje : 2
Data de inscriere : 08/04/2010
deci eu chiar nu ma cert deloc cu tine.. daca vrei sa te certi sincer nu ai cu cine te certa... ) nu is genu sa ma cert asa de la un joc.. nu castiga nimeni bani ca jucati pe serverul nostru, doar ca constiinta trebuie sa te manance ...ca totusi. ... sincer nu ma intereseaza ce calculator sau etc ai tu in casa... ca vrei tu sa iti faci reclama ca esti *copil* de bani gata pe mine nu ma intereseaza.
sa stii si tu ca oameni fac banii nu banii pe oameni...
in privinta mouse-ului pcului performat ai dreptate ca te ajuta... dar demo zice totul daca ma insel asta e oricum demo-ul nu numai eu ma uit pe el se uita toti admini si se discuta in ZM tot despre acest demo daca am dat ban am dat cu o chestie la mana nu fara motiv ...
ca sa iti mai zic un lucru sincer eu stiu player de pe server admini si care nu sunt admini ii cred mai buni ca mine si totusi leam facut poze ca nu s-a ajuns la demo .. si erau curati i-am analizat mai bine jucau la sunet concluzia e urmatoarea
Nu ma cred bun dar nici tu nu esti mai breaz!!!
sa stii si tu ca oameni fac banii nu banii pe oameni...
in privinta mouse-ului pcului performat ai dreptate ca te ajuta... dar demo zice totul daca ma insel asta e oricum demo-ul nu numai eu ma uit pe el se uita toti admini si se discuta in ZM tot despre acest demo daca am dat ban am dat cu o chestie la mana nu fara motiv ...
ca sa iti mai zic un lucru sincer eu stiu player de pe server admini si care nu sunt admini ii cred mai buni ca mine si totusi leam facut poze ca nu s-a ajuns la demo .. si erau curati i-am analizat mai bine jucau la sunet concluzia e urmatoarea
Nu ma cred bun dar nici tu nu esti mai breaz!!!
vreau sa ma corectez la aceasta fraza ca am cateva ortografii si punctuatii uitate
"ca sa iti mai zic un lucru sincer eu stiu playeri de pe server, admini si care nu sunt admini ii cred mai buni ca mine si totusi le-am facut poze ca nu s-a ajuns la demo .. si erau curati i-am analizat mai bine jucau la sunet concluzia e urmatoarea"
"ca sa iti mai zic un lucru sincer eu stiu playeri de pe server, admini si care nu sunt admini ii cred mai buni ca mine si totusi le-am facut poze ca nu s-a ajuns la demo .. si erau curati i-am analizat mai bine jucau la sunet concluzia e urmatoarea"
viena te rog nu mai fa dublu-post doar ca sa ai 70 de mii de posturi ca sa vada lumea cat de activ esti...dak voiai sa corectezi cva exista butonul EDIT ... asa ca ai grija pe viitor te rog!!!
Multumesc!!!
Multumesc!!!
NiGhT^- Mesaje : 30
Data de inscriere : 14/03/2010
:: Recycle Byn :: Recycle Byn
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum