Cerere admin
+4
Twist
biscuit
911 | Viena
Terrabyte
8 participanți
:: Recycle Byn :: Recycle Byn
Pagina 1 din 1
Cerere admin
Nume + Prenume: Terrabyte
Nick-uri Pe Server: Terrabyte
Varsta: 17
De cand joci Counter-Strike: 2 ani (mai mult Call of Duty )
Experienta ca admin: 1 an
Cand ai intrat prima oara pe serverul nostru: nuj saptamana asta oricum nu stiu exact
Esti dispus sa tii redirect ? (minim 10): da
Link de la GameTracker: http://cache.www.gametracker.com/player/Terrabyte/89.44.246.106:27015/b_560x95.png
Indeplinesti conditiile?:(minim 35 ore) nu dar promit ca o sa ma implic
Nick-uri Pe Server: Terrabyte
Varsta: 17
De cand joci Counter-Strike: 2 ani (mai mult Call of Duty )
Experienta ca admin: 1 an
Cand ai intrat prima oara pe serverul nostru: nuj saptamana asta oricum nu stiu exact
Esti dispus sa tii redirect ? (minim 10): da
Link de la GameTracker: http://cache.www.gametracker.com/player/Terrabyte/89.44.246.106:27015/b_560x95.png
Indeplinesti conditiile?:(minim 35 ore) nu dar promit ca o sa ma implic
Terrabyte- Mesaje : 29
Data de inscriere : 22/03/2010
Re: Cerere admin
NU!... nu stie sa deosebeasca codatii si (cred) ca o sa dea ban tuturor care il dau 1 cap mai suspect
IMPOTRIVA
IMPOTRIVA
911 | Viena- Mesaje : 25
Data de inscriere : 20/03/2010
@Vienna
Pentru a vedea cine sunt codati se fac screenshot-uri vienna, si nu se da ban dupa ureche. Inainte de a acuza pe cineva ca foloseste aim trebuie sa ii faci poze, si sa le compari cu un alt admin. Dupa aia se de ban. Stiu si eu regulile, nu trebuie sa mi le spui tu si nici nu vreau sa intru in vreun conflict cu tn, pentru ca as incalca o alta regula. O zi buna!
Terrabyte- Mesaje : 29
Data de inscriere : 22/03/2010
r3
PRO de la mine ca poate isi face treaba
RESPECT DuDe[;x]
RESPECT DuDe[;x]
Twist- Detinator BacauZone.Idle.Ro
Data de inscriere : 18/03/2010
Varsta : 29
Localizare : Bacauwood[;x]
Inainte de a acuza pe cineva ca foloseste aim trebuie sa ii faci poze, si sa le compari cu un alt admin.
Nu-s deacord cu tine ,si tin sa-i dau dreptate lu viena ca nu prea le ai cu adminatul
AIMul nu iese in poze ...
Ce-l mai simplu ptr a prinde un codat , indiferent de cod ... este ... demo-ul ... record + nume
RoLeX- Mesaje : 42
Data de inscriere : 24/03/2010
Varsta : 33
Localizare : Baile Herculane
Pro eu is de acord si dak un membru al acestui forum sa mai baga ca nu este de acord si nu are admin va fi banat Laughing asa oleaca sa invete ca nu se baga
playeri in cererile de admin
Of Doamne Doamne , eu ma refeream la cu totul alceva ,eu nu eram de acord cu facutul pozelor ptr cei cu AIM ,nu am nici o treaba cu terrabyte! i-am dat un sfat ... ai inteles gresit !
RoLeX- Mesaje : 42
Data de inscriere : 24/03/2010
Varsta : 33
Localizare : Baile Herculane
Contra!Nu toti care intra pe sv si vad ca se dau admine fac cerere.Inca mai trebuie sa joci caci eu nu prea te vad pe sv
Amatorul- Mesaje : 5
Data de inscriere : 13/03/2010
:: Recycle Byn :: Recycle Byn
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum